04/08/2021 04/08/2021 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε  την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ιστορικό Αγίασμα της Παναγίας της Βεφά, στην Περιφέρεια Φαναρίου – Κερατίου Κόλπου. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, τον οποίο παρουσίασε στους πιστούς ο Πατριάρχης και του έδωσε τον λόγο...
04 Αυγούστου, 2021 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 10:25

Στο Αγίασμα της Παναγίας Βεφά ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Αγίασμα της Παναγίας Βεφά ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε  την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στο ιστορικό Αγίασμα της Παναγίας της Βεφά, στην Περιφέρεια Φαναρίου – Κερατίου Κόλπου.

Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, τον οποίο παρουσίασε στους πιστούς ο Πατριάρχης και του έδωσε τον λόγο και απευθύνθηκε στο εκκλησίασμα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων