02/08/2023 02/08/2023 Αφιερωμένο στα 50 χρόνια αρχιερατείας και στα 30 χρόνια πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου είναι το διαδικτυακό συνέδριο βυζαντινής μουσικολογίας από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας δέχθηκε σε ακρόαση την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, μετά την Ακολουθία του Παρακλητικού...
02 Αυγούστου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 20:29

Συνέδριο βυζαντινής μουσικολογίας αφιερωμένο στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Συνέδριο βυζαντινής μουσικολογίας αφιερωμένο στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Αφιερωμένο στα 50 χρόνια αρχιερατείας και στα 30 χρόνια πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου είναι το διαδικτυακό συνέδριο βυζαντινής μουσικολογίας από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας δέχθηκε σε ακρόαση την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, μετά την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Παναγία, τον Καθηγητή ΠΑΜΑΚ π. Νεκτάριο Πάρη, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου, τον Άγγελο Μπέντη, μουσικολόγο-καθηγητή βυζαντινής μουσικής και τον Χρήστο Τσόγκα, μαθητή του π. Νεκταρίου.

Τον ερχόμενο Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό συνέδριο βυζαντινής μουσικολογίας από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και για τον λόγο αυτό ζήτησε ο καθηγητής από τον Πατριάρχη, εκ μέρους του Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ, να απευθύνει χαιρετισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων