14/04/2023 15/04/2023 Νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κοιμηθέντος σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023, μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Νικομηδείας κυρού Ιωακείμ, ανεγνώσθη στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, πνευματικού τέκνου του σεβαστού Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο μακαριστός Μητροπολίτης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου...
14 Απριλίου, 2023 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 1:18

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικομηδείας Ιωακείμ στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικομηδείας Ιωακείμ στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Νεκρώσιμο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κοιμηθέντος σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023, μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Νικομηδείας κυρού Ιωακείμ, ανεγνώσθη στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης υπό του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, πνευματικού τέκνου του σεβαστού Ιεράρχη του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου νοσηλευόταν επί δύο δεκαετίες χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Γέρων Νικομηδείας κυρός Ιωακείμ υπήρξε απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης του έτους 1966, ενώ ως Μητροπολίτης Χαλκηδόνος διετέλεσε Πρόεδρος της Εφορείας αυτής.

Αιωνία η μνήμη αυτού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γέρων Νικομηδείας Ιωακείμ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων