23/12/2023 10/03/2024 Κατά τη μεγάλη ημέρα και εορτή των Χριστουγέννων, την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα προστεί της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, κατά την οποία θα τελέσει την εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Μητροπολίτου Σελευκείας κ. Θεοδώρου και την εις...
23 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024 - 23:29

Χειροτονίες Επισκόπου και Πρεσβυτέρου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη ανήμερα των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Χειροτονίες Επισκόπου και Πρεσβυτέρου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη ανήμερα των Χριστουγέννων

Κατά τη μεγάλη ημέρα και εορτή των Χριστουγέννων, την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα προστεί της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι, κατά την οποία θα τελέσει την εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Μητροπολίτου Σελευκείας κ. Θεοδώρου και την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του νέου Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολ. Διακόνου κ. Βοσπορίου Μαγκαφά.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα χειροθετήσει τον νέο Πρεσβύτερο σε Αρχιμανδρίτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

(Φωτογραφία αρχείου: Nίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων