28/12/2022 28/12/2022 Το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος, και η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών της εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης της Κοινότητος Νεοχωρίου, της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, το απόγευμα, ενορίτες μας και πολλά παιδιά είπαν τα κάλαντα σε όλους τους Ρωμιούς κατοίκους της Κοινότητας, αλλά...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 10:49

Χριστούγεννα 2022 στο Νιχώρι του Βοσπόρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χριστούγεννα 2022 στο Νιχώρι του Βοσπόρου (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, τελέσθηκε ο Όρθρος, και η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών της εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης της Κοινότητος Νεοχωρίου, της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022, το απόγευμα, ενορίτες μας και πολλά παιδιά είπαν τα κάλαντα σε όλους τους Ρωμιούς κατοίκους της Κοινότητας, αλλά και σε αρκετά καταστήματα της περιοχής.

Το βράδυ, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού συμπροσευχομένων, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός και ο Όρθρος της «Μητροπόλεως των εορτών» και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Ξανθουπόλεως κ. Παϊσίου, μετά το πέρας της οποίας, ακολούθησε δεξίωση-δείπνο στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, τελέσθηκε, κατά την παράδοση της Κοινότητάς, η Θεία Λειτουργία στο Αγίασμα της Παναγίας της Φάτνης, με τη συμμετοχή ικανού αριθμού πιστών. Ακολούθησε κέρασμα για όλους, σε παραπλήσιο παραθαλάσσιο κατάστημα και έτσι δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουν ακόμα περισσότερο άπαντες, κλήρος και πιστός λαός του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων