28/05/2022 28/05/2022 Με πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πολλές ομιλίες συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, Σάββατο 28 Μαΐου 2022, το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, σε συνεργασία με φορείς της βυζαντινής πόλεως της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων (1991-2021) θεοφιλούς πατριαρχικής διακονίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού...
28 Μαΐου, 2022 - 9:40

Ζωντανά η 3η ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ζωντανά η 3η ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου για τα 30 χρόνια διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη

Με πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πολλές ομιλίες συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, Σάββατο 28 Μαΐου 2022, το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, που διοργανώνει η Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, σε συνεργασία με φορείς της βυζαντινής πόλεως της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων (1991-2021) θεοφιλούς πατριαρχικής διακονίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το Συνέδριο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μετά τις 9:30, κάνοντας κλικ εδώ

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου του Οικουμενικού Πατριάρχη, του μακροβιότερου στον θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως όλων των εποχών, και ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως 29 Μαΐου 2022. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των εργασιών, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ιεράρχες, υψηλές προσωπικότητες και ειδικοί επιστήμονες από τον ορθόδοξο και λοιπό χριστιανικό κόσμο.

Αναλυτικά:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων