26/05/2022 26/05/2022 Με επιστολή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Μάια Σάντου, ευχαριστεί τη φιλανθρωπική αποστολή¨ Διακονία” της Ιεράς Μητρόπολης Βεσσαραβίας για τη βοήθεια στους πρόσφυγες από την Ουκρανία. “Δείξαμε ότι είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά με μεγάλη καρδιά”, γράφει χαρακτηριστικά η Μάια Σάντου. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι “Εσείς, μέσω της γενναιοδωρίας, της φροντίδας και της διαφάνειας, προσφέρατε...
26 Μαΐου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 13:26

Επιστολή Προέδρου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην εν Ρουμανία Εκκλησία

Διαδώστε:
Επιστολή Προέδρου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην εν Ρουμανία Εκκλησία

Με επιστολή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Μάια Σάντου, ευχαριστεί τη φιλανθρωπική αποστολή¨ Διακονία” της Ιεράς Μητρόπολης Βεσσαραβίας για τη βοήθεια στους πρόσφυγες από την Ουκρανία. “Δείξαμε ότι είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά με μεγάλη καρδιά”, γράφει χαρακτηριστικά η Μάια Σάντου.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

“Εσείς, μέσω της γενναιοδωρίας, της φροντίδας και της διαφάνειας, προσφέρατε στους πρόσφυγες μια φιλόξενη και ζεστή αγκαλιά στη Μολδαβία, ένα ασφαλές καταφύγιο στη χώρα μας”, αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, και συμπληρώνει ότι η γενναιοδωρία των εθελοντών σε όλο τον Προύθο έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

“Η υποδειγματική κινητοποίηση και η οργανωτική ικανότητα που δείξατε αυτό το διάστημα μαζί με άλλους συμπολίτες μας, μου δίνουν ελπίδα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα μας προς το καλύτερο, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια ελεύθερη, ειρηνική και ευημερούσα κοινωνία εδώ, ένα φιλόξενο και ζεστό μέρος, μια γωνιά του ουρανού, όπου θέλετε να ζήσετε και να χτίσετε το μέλλον σας”, γράφει η Μάια Σάντου.

Η φιλανθρωπική αποστολή “Διακονία”

Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό βραχίονα της Μητρόπολης Βεσσαραβίας, μιας κανονικής οντότητας της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η οργάνωση είναι μέλος της Φιλανθρωπικής Ομοσπονδίας, η οποία συγκεντρώνει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις των Μητροπόλεων του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Πάνω από 7 εκατ. ευρώ η βοήθεια της Εκκλησίας προς την Ουκρανία

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις για την υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων

Η εν Ρουμανία Εκκλησία στο πλευρό προσφύγων και όσων έχουν ανάγκη

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για τον ρόλο της προσευχής στη ζωή των νέων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων