13/06/2019 13/06/2019 Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος όπως κάθε χρόνο είχε επισκεφτεί την Κριμαία για τους εορτασμούς του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε...
13 Ιουνίου, 2019 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2019 - 12:42

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Λουκά Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Λουκά Ναυπλίου

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος όπως κάθε χρόνο είχε επισκεφτεί την Κριμαία για τους εορτασμούς του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά. Στο ναό είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Αγίου Λουκά.

Κάτω από το ναό βρίσκεται μουσείο με προσωπικά αντικείμενα του Αγίου καθώς και ιστορικά αρχεία από την ζωή και το έργο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων