14/10/2019 15/10/2019 Στα πλαίσια της 120η εθελοντικής αιμοδοσίας που έγινε στο χώρο του κέντρου νεότητας της Ι.Μ. Αργολίδας, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και μίλησε με τους, Ιατρούς και τους εθελοντές αιμοδότες. Την αιμοδοσία διοργάνωσε ο Σύλλογος αιμοδοτών ”Δεσμοί Αίματος” και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον χώρο του Κέντρου Νεότητας της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στην οδό Βασιλέως...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 22:51
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 11:15

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τους εθελοντές αιμοδότες και ιατρούς

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τους εθελοντές αιμοδότες και ιατρούς

Στα πλαίσια της 120η εθελοντικής αιμοδοσίας που έγινε στο χώρο του κέντρου νεότητας της Ι.Μ. Αργολίδας, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και μίλησε με τους, Ιατρούς και τους εθελοντές αιμοδότες.

Την αιμοδοσία διοργάνωσε ο Σύλλογος αιμοδοτών ”Δεσμοί Αίματος” και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον χώρο του Κέντρου Νεότητας της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 33 και Ναυαρίνου 2 στο Ναύπλιο. Τον Μητροπολίτη Αργολίδας υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών, Δημήτριος Σελλής, ο οποίος του περιέγραψε την διαδικασία που γίνεται για να δώσει κάποιος εθελοντής αίμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων