04/04/2020 04/04/2020 Την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών. Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου μεταδόθηκε από το διαδίκτυο απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως....
04 Απριλίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 21:04

Ειδική δέηση για τον κορωνοϊό στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ειδική δέηση για τον κορωνοϊό στο Αρκαλοχώρι

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών.

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου μεταδόθηκε από το διαδίκτυο απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επίσης την ειδική δέηση και διάβασε την ευχή του Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ για τον κορονοϊό. Τέλος ομίλησε καταλλήλως ευχόμενος καλή πορεία προς την Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων