15/04/2022 15/04/2022 Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος τέλεσε την εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Μαλτέζα) Ημεροβιγλίου Θήρας, πλαισιούμενος από τον εορτάζοντα προϊστάμενο του ναού π. Λεωνίδα Πίττο και τον ιεροδιάκονο π. Χαράλαμπο Σαλίβερο. Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε...
15 Απριλίου, 2022 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 9:16

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Ημεροβίγλι τέλεσε ο Μητροπολίτης Θήρας

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Ημεροβίγλι τέλεσε ο Μητροπολίτης Θήρας

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος τέλεσε την εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Μαλτέζα) Ημεροβιγλίου Θήρας, πλαισιούμενος από τον εορτάζοντα προϊστάμενο του ναού π. Λεωνίδα Πίττο και τον ιεροδιάκονο π. Χαράλαμπο Σαλίβερο.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε στο στους πιστούς για την προετοιμασία που πρέπει να κάνουν προκειμένου να δεχθούν την Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου, ευχήθηκε στον εορτάζοντα π. Λεωνίδα να ομοιάσει στον Άγιό Του στην αγάπη του προς το Χριστό αλλά και στο ποίμνιο της ενορίας του Ημεροβιγλίου, το οποίο η αγία Εκκλησία του εμπιστεύθηκε, αλλά και στους παρευρισκομένους πιστούς καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων