03/06/2020 03/06/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο θα τελεστεί Εσπερινός και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Η Ιερά Μητρόπολη επιθυμεί να στηρίξει τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα δοκιμασθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Το ερχόμενο Σάββατο, 6 Ιουνίου, στις 6.30μ.μ. θα...
03 Ιουνίου, 2020 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 13:00

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο θα τελεστεί Εσπερινός και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Η Ιερά Μητρόπολη επιθυμεί να στηρίξει τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα δοκιμασθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το ερχόμενο Σάββατο, 6 Ιουνίου, στις 6.30μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Ιερά Παράκληση, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, προς Θεία ενίσχυση και συμπαράσταση των μαθητών και ευόδωση των κόπων τους.

Παρακαλούνται οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι γονείς τους όπως προσέλθουν, προκειμένου όλοι μαζί να ενώσουν τις προσευχές ώστε,με τις πρεσβείες τής Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων, τα παιδιά μας να λάβουν δύναμη και φωτισμό προς επίτευξη κάθε επιτυχίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων