21/09/2020 21/09/2020 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και Συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού....
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 21:21

ΚΡΗΤΗ: Σεβασμιώτατος και Θεοφιλέστατος για τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή

Διαδώστε:
ΚΡΗΤΗ: Σεβασμιώτατος και Θεοφιλέστατος για τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού και Συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού.

 

           

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων