21/11/2020 21/11/2020 Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία, χωρίς την παρουσία πιστών, οι οποίοι την παρακολούθησαν μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την Καθαρότητα...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 22:53

Το πρόσωπον της Παναγίας είναι κατοικητήριον και σκηνή του Θεού

Διαδώστε:
Το πρόσωπον της Παναγίας είναι κατοικητήριον και σκηνή του Θεού

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία, χωρίς την παρουσία πιστών, οι οποίοι την παρακολούθησαν μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την Καθαρότητα της Παναγίας μας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το πρόσωπο της Παναγίας είναι κατοικητήριον και σκηνή του Θεού. Η εορτή των Εισοδίων είναι η χαρά της Εκκλησίας, το πανηγύρι της πίστεως, η προετοιμασία της Σωτηρίας. Καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε σε αυτό και αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό των ανθρώπων για τις πρεσβείες Της, δηλώνει την καθαρότητα της ψυχής και του σώματος, την καθαρότητα του λόγου, της σκέψης, της ζωής, των αισθήσεων, της καρδιάς όλων των ανθρώπων.

Επιμέλεια Φωτ. υλικού: κ. Ευτύχιος Μανιουδάκης

 

             

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων