20/09/2019 20/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, σε συνεργασία με τις «Γυναίκες στην Ογκολογία», τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Ευόσμου, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης Καρκίνου, προσέφεραν δωρεάν Προσυμπτωματικό Έλεγχο σε γυναίκες, ο οποίος αφορούσε σε: Γυναικολογική εξέταση/Test Pap Υπερηχογράφημα μαστού Ψηλάφηση μαστού Ενημέρωση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο καρκίνου του πνεύμονα...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 9:55

Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου στην Μητρ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου στην Μητρ.Νεαπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, σε συνεργασία με τις «Γυναίκες στην Ογκολογία», τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Ευόσμου, στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης Καρκίνου, προσέφεραν δωρεάν Προσυμπτωματικό Έλεγχο σε γυναίκες, ο οποίος αφορούσε σε:

Γυναικολογική εξέταση/Test Pap
Υπερηχογράφημα μαστού
Ψηλάφηση μαστού
Ενημέρωση για τον προσυμπτωματικό έλεγχο καρκίνου του πνεύμονα σε καπνιστές
Ενημέρωση για τον κληρονομικό καρκίνο.
Στη δράση συμμετείχαν ακτινολόγοι, γυναικολόγοι, παθολόγοι-ογκολόγοι, πνευμονολόγοι και χειρουργοί μαστού, ενώ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Κλινικής «Άγιος Λουκάς».

Περισσότερες από 80 γυναίκες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξεταστούν.

Αντίστοιχες δράσεις συνεχίζονται ολόκληρη την εβδομάδα και σε άλλα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων