12/06/2019 12/06/2019 Το 4ο Εορταστικό της Διήμερο διοργανώνει, από σήμερα, Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στο Δημοτικό Άλσος Περιστερίου η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου οικείου Μητροπολίτου Περιστερίου, κ. Κλήμεντος.     Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Άλσος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με χορευτικά, χορωδιακά και θεατρικά δρώμενα από τα αντίστοιχα τμήματα πολλών ενοριακών Ιερών Ναών της Μητροπόλεως....
12 Ιουνίου, 2019 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 22:23

4ο Εορταστικό Διήμερο Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου

Διαδώστε:
4ο Εορταστικό Διήμερο Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου

Το 4ο Εορταστικό της Διήμερο διοργανώνει, από σήμερα, Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στο Δημοτικό Άλσος Περιστερίου η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου οικείου Μητροπολίτου Περιστερίου, κ. Κλήμεντος.

 

 

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Άλσος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με χορευτικά, χορωδιακά και θεατρικά δρώμενα από τα αντίστοιχα τμήματα πολλών ενοριακών Ιερών Ναών της Μητροπόλεως. Στην πρώτη ημέρα της εκδήλωσης τραγούδησαν οι χορωδίες των Ιερών Ναών: Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής, Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως και του Αγίου Παύλου Νέων Σεπολίων, ενώ, χορευτικά παρουσίασαν οι Ιεροί Ναοί Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως, Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής, Αγίου Αθανασίου, Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μάσχα).

Στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως έπαιξαν ζωντανά μουσικοί με παραδοσιακά όργανα ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν η Μαργαρίτα Δημητριάδη και ο Δημήτρης Μπούρας.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων