31/07/2022 01/08/2022 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσέβιο πραγματοποίησε η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022. Η κ. Ασημακοπούλου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα τοπικού και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Η Ευρωβουλευτής συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί...
31 Ιουλίου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 2:03

Στον Μητροπολίτη Σάμου η Eυρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σάμου η Eυρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσέβιο πραγματοποίησε η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022.

Η κ. Ασημακοπούλου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα τοπικού και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Η Ευρωβουλευτής συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για το πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί με φωτεινά παραδείγματα τα δύο γηροκομεία, το Εκκλησιαστικό Μουσείο, το παντοπωλείο της Αγάπης, τη στήριξη νέων ζευγαριών και του θεσμού της οικογένειας και την προσφορά φαρμάκων στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Επίσης, στο περιθώριο της συνάντησης η Ευρωβουλευτής ξεναγήθηκε στο Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου.

Με επιστολή της η κ. Ασημακοπούλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την συνάντηση και την ξενάγηση στο Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων