18/08/2019 18/08/2019 Την Σέριφο επισκέπτεται από χθες το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος το απόγευμα τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ανηγέρθη το 1787 και εγκαινιάσθηκε από τον ίδιο το 2016, στο Μεγάλο Λιβάδι, στην περιοχή, όπου διασώζονται μέχρι σήμερα τα υπολείμματα του παλαιού ορυχείου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος...
18 Αυγούστου, 2019 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 13:22

Ποιμαντική επίσκεψη στη Σέριφο πραγματοποιεί ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη στη Σέριφο πραγματοποιεί ο Μητρ. Σύρου

Την Σέριφο επισκέπτεται από χθες το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος το απόγευμα τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ανηγέρθη το 1787 και εγκαινιάσθηκε από τον ίδιο το 2016, στο Μεγάλο Λιβάδι, στην περιοχή, όπου διασώζονται μέχρι σήμερα τα υπολείμματα του παλαιού ορυχείου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μίλησε προς το εκκλησίασμα Σεριφίων και παραθεριστών για το Πρόσωπο της Παναγίας και την περί Αυτής διδασκαλία των Πατέρων και της Παραδόσεως της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων