27/07/2023 28/07/2023 Η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης τιμήθηκε στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκουτσίου, που ευρίσκεται στην περιοχή Νέας Εκάλης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της ενορίας και τον διάκονό του, και με τη συμμετοχή...
27 Ιουλίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2023 - 3:20

Η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στη Νέα Εκάλη Αττικής

Διαδώστε:
Η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στη Νέα Εκάλη Αττικής

Η εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης τιμήθηκε στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκουτσίου, που ευρίσκεται στην περιοχή Νέας Εκάλης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της ενορίας και τον διάκονό του, και με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών.

Στο πέρας των αποστίχων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος κήρυξε το Θείο λόγο αναφερόμενος κατ’αρχάς στο Γενεαλογικό δένδρο της Υπεραγίας Θεοτόκου, και εν συνεχεία τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο ρόλο της τιμωμένης Αγίας Άννης στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας. Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Ιερού Παρεκκλησίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων