02/07/2023 02/07/2023 Η Σύναξη των Αγίων Δώδεκα (12) Αποστόλων του Κυρίου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου. Την παραμονή της εορτής ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον υπό ανέγερσιν πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παραλίας Καλάμου, πλαισιούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Αμαρουσίου,Ωρωπού και ιερείς της περιοχής. Προ...
02 Ιουλίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 8:16

Η εορτή της συνάξεως των Αγίων 12 Αποστόλων στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η εορτή της συνάξεως των Αγίων 12 Αποστόλων στην Μητρόπολη Κηφισίας

Η Σύναξη των Αγίων Δώδεκα (12) Αποστόλων του Κυρίου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου.

Την παραμονή της εορτής ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον υπό ανέγερσιν πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παραλίας Καλάμου, πλαισιούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Αμαρουσίου,Ωρωπού και ιερείς της περιοχής.

Προ της Ιεράς Λιτανεύσεως ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο λόγο αναφερόμενος στο έργο των Αγίων Αποστόλων, μέσα από τα κείμενα του Ιερού Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων