23/08/2023 23/08/2023 Η Απόδοση της Μεγάλης Θεομητορική εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Σουλίου Μαραθώνος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού...
23 Αυγούστου, 2023 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2023 - 15:47

Η Πανήγυρη στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Σουλίου Μαραθώνος

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Σουλίου Μαραθώνος

Η Απόδοση της Μεγάλης Θεομητορική εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Σουλίου Μαραθώνος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πεύκης-Μεταμορφώσεως και ιερέων της περιοχής.

Η διακονία του θείου λόγου ανατέθηκε στον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Ευστράτιο Δελατόλα, ο οποίος αναφέρθηκε στα μηνύματα και τα νοήματα της μεγάλης αυτής εορτής. Ακολούθησε λιτανευτική πομπή πέριξ του χωρίου του Άνω Σουλίου στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την οργάνωση της πανηγύρεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων