09/01/2024 09/01/2024 Η Κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από όλα τα διοικητικά, επιτελικά και υπαλληλικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως, με πρώτο τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο αυτής, Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο. Το...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 13:23

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στα Γραφεία της Μητροπόλεως Κηφισίας

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλόπιτας στα Γραφεία της Μητροπόλεως Κηφισίας

Η Κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από όλα τα διοικητικά, επιτελικά και υπαλληλικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως, με πρώτο τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο αυτής, Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο.

Το παρόν έδωσαν οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς, Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Ωρωπού κ. Γεώργιος Γιασημάκης, Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης, Διονύσου κ. Αικατερίνα Μαϊχόσογλου, Πεντέλης κ. Νατάσσα Κοσμοπούλου, η Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς Α/Υποδιευθύντρια Χρυσούλα Μπακού, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγο ΠΣ Δημήτριος Καλιανιώτης, Αντιδήμαρχοι και φορείς της τοπικής Αυτοδικοικήσεως.

Στο σύντομο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος, ευχήθηκε ευλογημένο και ευτυχισμένο το νέο έτος, τόσο στους επισήμους, όσο και στους στενούς του συνεργάτες.

Ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, που τίμησαν την Ιερά Μητρόπολη με την παρουσία τους, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει όλους για την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Οι εφετινές Αγιοβασιλόπιτες εμπεριείχαν 4 φλουριά, τα οποία κέρδισαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς, οι Αιδεσ. Πρωτ. π. Σωτήριος Αλεβιζάκης και κ. Γεώργιος Παΐδας, στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και ο κ. Αναστάσιος Φετάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων