11/11/2022 11/11/2022 Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Πλάτωνος, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων άγει τα ονομαστήριά του. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου, στις 18.00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Την κυριώνυμο ημέρα, στις 7.30 π.μ. θα...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 12:43

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Λαγκαδά και διετές μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιωάννη

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Λαγκαδά και διετές μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιωάννη

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Πλάτωνος, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων άγει τα ονομαστήριά του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου, στις 18.00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Την κυριώνυμο ημέρα, στις 7.30 π.μ. θα τελεσθεί ο όρθρος και πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έως τη 13.00, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τις 17.00 έως τις 20.00.

Διετές μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά κυρού Ιωάννη

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Πλάτων θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά και στη συνέχεια θα τελέσει το Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννη, για τη συμπλήρωση δύο ετών από την εις Κύριον εκδημία αυτού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων