29/01/2019 29/01/2019 Με τη μεταφορά της εικόνας των Τριών Ιεραρχών από τα Σχολεία στην Εκκλησία με πομπή, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 12.30 μ.μ. στα Σχολεία της Βολισσού οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τη γιορτή των Αγίων των Γραμμάτων. Ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, 30 Ιανουαρίου, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 18:50

Εκδηλώσεις στα Σχολεία της Βολισσού για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις στα Σχολεία της Βολισσού για τους Τρεις Ιεράρχες

Με τη μεταφορά της εικόνας των Τριών Ιεραρχών από τα Σχολεία στην Εκκλησία με πομπή, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 12.30 μ.μ. στα Σχολεία της Βολισσού οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τη γιορτή των Αγίων των Γραμμάτων. Ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, 30 Ιανουαρίου, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών, μαθητών, δωρητών και ευεργετών των Σχολείων (Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Βολισσού «Μιχάλης Παπαμαύρος», Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βολισσού).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων