06/05/2023 06/05/2023 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης επί της οδού Καραϊσκάκη 2, πλησίον Δικαστηρίων στα Τρίκαλα τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή. Περισσότερες φωτογραφίες...
06 Μαΐου, 2023 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 10:59

Εσπερινός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο ομώνυμο παρεκκλήσιο των Τρικάλων

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο ομώνυμο παρεκκλήσιο των Τρικάλων

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης επί της οδού Καραϊσκάκη 2, πλησίον Δικαστηρίων στα Τρίκαλα τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εσπερινός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στο ομώνυμο παρεκκλήσιο των Τρικάλων 4.5.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων