16/05/2020 16/05/2020 Καθημερινές Θείες Λειτουργίες θα πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πιστοί ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.  Δείτε την ανακοίνωση:  Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου, για την αποφυγή...
16 Μαΐου, 2020 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2020 - 23:01

Καθημερινά Θεία Λειτουργία στα Τρίκαλα για τους πιστούς

Διαδώστε:
Καθημερινά Θεία Λειτουργία στα Τρίκαλα για τους πιστούς

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες θα πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πιστοί ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και την απαραίτητη διαμόρφωση του χώρου, για την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία των συμμετεχόντων,

Κάθε Σάββατο βράδυ 10:00-12:15 (εκτός από το Σάββατο 23/5) θα τελείται Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και κάθε Κυριακή δύο (2) Θείες Λειτουργίες η πρώτη με την ακολουθία του Όρθρου, 7:00-9:00 π.μ. και η δεύτερη 9:30-10:30 π.μ..

Επίσης από Δευτέρα 18 Μαΐου έως τέλος του μηνός θα τελείται καθημερινά Θεία Λειτουργία από 8-9:30 π.μ.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς, με ασφάλεια, να παρίστανται και να συμμετέχουν απρόσκοπτα στη Θεία Λατρεία.

Μένουμε ασφαλείς και συμμετέχουμε στη λειτουργική ζωή της Ενορίας μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων