26/01/2022 26/01/2022 Με κάθε λαμπρότητα, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου του Θεολόγου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γαρδικάκι Τρικάλων. Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας 25 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Το...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 15:13

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων

Με κάθε λαμπρότητα, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εορτάσθηκε η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου του Θεολόγου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας 25 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Δράκος ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την εορτή του Αγίου.

Να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός φυλάσσει ως πολύτιμο θησαυρό απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων