13/05/2023 13/05/2023 Ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα κομψό Εκκλησάκι απέκτησε η Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης το οποίο ανήκει στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου  Κοσμά του Αιτωλού στα Τρίκαλα. Πρόκειται για το παρεκκλήσιο που θα τιμάται πλέον επ’ ονόματι της Αγίας Ολυμπίας. Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 το απόγευμα τελέσθηκαν τα Θυρανοίξια του Ναού από τον Σεβασμιώτατο...
13 Μαΐου, 2023 - 19:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 19:03

Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Ολυμπίας στην Ενορία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Ολυμπίας στην Ενορία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων

Ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα κομψό Εκκλησάκι απέκτησε η Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης το οποίο ανήκει στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου  Κοσμά του Αιτωλού στα Τρίκαλα. Πρόκειται για το παρεκκλήσιο που θα τιμάται πλέον επ’ ονόματι της Αγίας Ολυμπίας.

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 το απόγευμα τελέσθηκαν τα Θυρανοίξια του Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, ο οποίος κατόπιν χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού και της ακολουθίας της αρτοκλασίας.

Κατά την ακολουθία των Θυρανοιξίων συγχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Το παρεκκλήσιο, επί της οδού Πατουλιάς, είναι εξ ολοκλήρου δωρεά της Τρικαλινής κ. Μαρίας Αρβανιτοπούλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξήρε, την πρωτοβουλία της κ. Αρβανιτοπούλου να δωρίσει το παρεκκλήσιο του Αγίας Ολυμπίας. Την συνεχάρη επίσης και της ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, ενώ ευχήθηκε ο Θεός ενώ ευχήθηκε ο Θεός να έχει αναπαυμένη στους κόλπους του την μακαριστή μητέρα της Ολυμπία.

Περισσότερες Φωτογραφίες:

Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Ολυμπίας στην Ενορία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων 7.5.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων