21/01/2022 21/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος το Σάββατο 22 Ιανουαρίου το πρωί θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου. Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου. Τη Δευτέρα...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 12:48

Τρίκκης: Στην Καρδίτσα μεταβαίνει αύριο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τρίκκης: Στην Καρδίτσα μεταβαίνει αύριο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος το Σάββατο 22 Ιανουαρίου το πρωί θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μεγαλοχωρίου.

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 5:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων