21/06/2019 21/06/2019 Συγκινητικές είναι οι πρώτες ώρες του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα το απόγευμα στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδος (10 π.μ. τοπική ώρα), μία ημέρα πριν από την τελετή της ενθρόνισή του, αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου. Χθες βράδυ έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες της Άμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας...
21 Ιουνίου, 2019 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2019 - 14:54

Οι πρώτες ώρες στις ΗΠΑ- Το απόγευμα η συνέντευξη του κ. Ελπιδοφόρου

Διαδώστε:
Οι πρώτες ώρες στις ΗΠΑ- Το απόγευμα η συνέντευξη του κ. Ελπιδοφόρου

Συγκινητικές είναι οι πρώτες ώρες του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα το απόγευμα στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδος (10 π.μ. τοπική ώρα), μία ημέρα πριν από την τελετή της ενθρόνισή του, αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου.

Χθες βράδυ έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες της Άμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Και δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, με εκδηλώσεις χαράς και αγάπης από παιδιά και μεγάλους


Επίσης, όπως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του -όπως έγραψε και στο twitter- για τις επαφές που είχε με μέλη της Αρχιεπισκοπής αλλά και “αδελφούς της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου”

“Ήταν μεγάλη ευλογία να συναντηθώ με τους αδελφούς μου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου” έγραψε στο tweet του.

 

Ο κ. Ελπιδοφόρος απευθυνόμενος στο προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι «σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μίας, όπως ελπίζω, μακράς και καρποφόρας διακονίας μαζί σας».

«Γνωρίζω την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες τις οποίες, εσείς ως προσωπικό, έχετε αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, τις οικονομικές πιέσεις και την απώλεια πολλών συναδέλφων σας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Ελπιδοφόρος.

«Αυτό που ζητάω από τον καθένα από εσάς και από όλους είναι υπομονή. Υπομονή και καλή θέληση για το μέλλον» συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων