01/09/2023 02/09/2023 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ηράκλειο Για Σένα», Μαρία Καναβάκη, σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, μία ημέρα πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου της, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Ο Σεβασμιώτατος την καλωσόρισε και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μαζί του η Μαρία...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:03
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2023 - 12:27

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ηράκλειο Για Σένα», Μαρία Καναβάκη, σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, μία ημέρα πριν την κατάθεση του ψηφοδελτίου της, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος την καλωσόρισε και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μαζί του η Μαρία Καναβάκη αντάλλαξε απόψεις για θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης κι εξήρε το πλούσιο και πολύπλευρο κοινωνικό του έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ευγένιου μέσα από τις ενορίες και τα Πνευματικά Κέντρα που διαθέτει η Αρχιεπισκοπή.

Η υποψήφια Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου στην κατεύθυνση της συνδρομής σε ανήμπορους και αδύναμους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων