19/10/2023 19/10/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου βρέθηκε σήμερα, τρίτη ημέρα επίσκεψής του στην Κεφαλονιά, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Τον Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο συνόδευσε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, πλήθος ιερέων αλλά και η αποστολή των ομογενών που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.  Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος βρίσκεται στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο επίσημης...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 17:31

Κεφαλονιά: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στον Άγιο Γεράσιμο

Διαδώστε:
Κεφαλονιά: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στον Άγιο Γεράσιμο

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου βρέθηκε σήμερα, τρίτη ημέρα επίσκεψής του στην Κεφαλονιά, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο συνόδευσε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, πλήθος ιερέων αλλά και η αποστολή των ομογενών που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος βρίσκεται στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του για τον εορτασμό του Αγίου Γερασίμου, κατόπιν πρόσκλησης του οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου. 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, Οίκο Ευγηρίας και την Ι.Μ. Αγ. Ανδρέα Μηλαπιδιάς

Οι πρώτοι σταθμοί της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στο Αργοστόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: inkefalonia

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων