20/12/2023 20/12/2023 «Οι εικόνες και οι ήχοι της περιόδου των Χριστουγέννων είναι πολλοί ξεχωριστοί για όλους μας και η αποψινή συναυλία ήταν σίγουρα συγκινητική –και μάλιστα συναρπαστική– για όλους μας». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά την Χριστουγεννιάτική συναυλία του Ελληνορθοδόξου Σχολείου ( The Cathedral School) του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης. ...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 11:42

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του The Cathedral School

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του The Cathedral School

«Οι εικόνες και οι ήχοι της περιόδου των Χριστουγέννων είναι πολλοί ξεχωριστοί για όλους μας και η αποψινή συναυλία ήταν σίγουρα συγκινητική –και μάλιστα συναρπαστική– για όλους μας». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά την Χριστουγεννιάτική συναυλία του Ελληνορθοδόξου Σχολείου ( The Cathedral School) του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης. 

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και παρέστησαν, μεαξύ άλλων, ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Γκίλμπερτ, Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, η Διευθύντρια της Σχολείου του Καθεδρικού Ναού, Μερόπη Κυριάκου, και άλλα μέλη της κοινότητας.

Φωτογραφία: Δημήτριος Πανάγος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων