28/11/2023 28/11/2023 Την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επί τη εορτή του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 15:04

Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού στην Πέρθη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού στην Πέρθη

Την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επί τη εορτή του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε ιερό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κυρό Στυλιανό (Χαρκιανάκη). Στην ομιλία του, ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος υπενθύμισε στους πιστούς ότι ο Αρχιεπίσκοπος Στυλιανός ηγείτο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για 44 ολόκληρα έτη, προ της αφίξεως του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου στην Αυστραλία.

Πριν τη διανομή του αντίδωρου, ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε καταλλήλως για την ονομαστική εορτή του νεότερου ενορίτη της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του Στυλιανού Γεροβασίλη, ο οποίος είναι μόλις 5 μηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων