06/05/2022 06/05/2022 Η Νεολαία της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ διοργάνωσε βραδιά Ταβέρνας για να γιορτάσει το Πάσχα και να βρεθούν όλοι μαζί σε μία ατμόσφαιρα φιλική και όμορφη. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής της Ζωοδόχου Πηγής, παραβρέθηκαν πάνω από 120 νέοι στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Υπαπαντής του Κυρίου “The Coburg on Victoria”. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος,...
06 Μαΐου, 2022 - 17:20

Νορθ-Κόουτ: Η Νεολαία γιόρτασε το Πάσχα σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα

Διαδώστε:
Νορθ-Κόουτ: Η Νεολαία γιόρτασε το Πάσχα σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα

Η Νεολαία της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ διοργάνωσε βραδιά Ταβέρνας για να γιορτάσει το Πάσχα και να βρεθούν όλοι μαζί σε μία ατμόσφαιρα φιλική και όμορφη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής της Ζωοδόχου Πηγής, παραβρέθηκαν πάνω από 120 νέοι στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Υπαπαντής του Κυρίου “The Coburg on Victoria”.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε στους νέους τις πατρικές ευχές του Ποιμενάρχου τους.

Επίσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Θεοφιλέστατος υπενθύμισε στους νέους ότι η Εκκλησία είναι στο πλευρό τους και ότι είναι ο χώρος που τους χωράει όλους, χωρίς κριτήρια.

Τέλος, ο Επίσκοπος Κερασούντος ανακοίνωσε διάφορες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα μέσα στον τρέχοντα χρόνο και θα έχουν ως επίκεντρο τη νεολαία.

 

Πηγή: Vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων