05/10/2023 05/10/2023 Με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 47ο Walkathon, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας σε συνεργασία με την Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Kingsford του Σύδνεϋ. Το ετήσιο Walkathon αποτελεί την κύρια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του έργου...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 16:26

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου το 47ο Walkathon του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου το 47ο Walkathon του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας στο Σύδνεϋ

Με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 47ο Walkathon, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας σε συνεργασία με την Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Kingsford του Σύδνεϋ.

Το ετήσιο Walkathon αποτελεί την κύρια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του έργου του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, του φιλανθρωπικού βραχίονα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας που προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας σε όσους έχουν ανάγκη από το 1975.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές θα γίνονται από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν ο περίπατος και το γλέντι, όπου θα γίνει και η κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά. Θα υπάρχουν πολλά δώρα που θα μπορούν να κερδίσουν οι συμμετέχοντες, με το πρώτο να είναι μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 4.000 δολλαρίων.

Για τη λαχειοφόρο αγορά και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορού να επικοινωνήσουν με το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας στο τηλ.: (02) 9516 2188 ή μέσω e-mail: [email protected], ή δια των μέσων κοινωνικής δικτυώσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων