12/11/2018 12/11/2018 Ακολουθεί ο Πανηγυρικός Λόγος τον οποίον εξεφώνησε, εκ μέρους της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιος, κατά τη Συνοδική Θεία Λειτουργία της Πανηγύρεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά Ηρακλείου, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια και των επετειακών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 10:07

40 έτη από την κοίμηση του αοιδίμου Αρχ. Κρήτης Ευγενίου (βίντεο)

Διαδώστε:
40 έτη από την κοίμηση του αοιδίμου Αρχ. Κρήτης Ευγενίου (βίντεο)

Ακολουθεί ο Πανηγυρικός Λόγος τον οποίον εξεφώνησε, εκ μέρους της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Ευγένιος, κατά τη Συνοδική Θεία Λειτουργία της Πανηγύρεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά Ηρακλείου, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια και των επετειακών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 40 ετών από της εις Κύριον εκδημία του μεγάλου Πρωθιεράρχου της Εκκλησίας Κρήτης, αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Ευγενίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων