24/08/2021 24/08/2021 Ταπεινά και σεμνά προβλεπομένων των μέτρων για την πανδημία κλήρος και λαός της Αγιοτόκου νήσου της Κρήτης τίμησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο την Δευτέρα 23 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του. Μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο ήταν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου...
24 Αυγούστου, 2021 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2021 - 7:54

Αρχιερείς ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο

Διαδώστε:
Αρχιερείς ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο

Ταπεινά και σεμνά προβλεπομένων των μέτρων για την πανδημία κλήρος και λαός της Αγιοτόκου νήσου της Κρήτης τίμησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο την Δευτέρα 23 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του.

Μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ειρηναίο ήταν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος δεν εόρτασε φέτος τα τα ονομαστήριά του, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία του κορωνοϊού και για την αποφυγή περαιτέρω μεταδόσεως του ιού, αλλά και λόγω των προβλημάτων της υγείας που αντιμετωπίζει κατά τους τελευταίους μήνες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων