24/05/2024 24/05/2024 Με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συναντήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέας Δημοκρατία, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.  “Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο Β’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο Ηράκλειο. Κάθε συζήτηση μαζί του είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική και σημαντική καθώς όχι μόνο με ενημερώνει για τα ζητήματα της ιδιαίτερης πατρίδας...
24 Μαΐου, 2024 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 18:18

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συναντήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέας Δημοκρατία, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. 

“Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο Β’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο Ηράκλειο. Κάθε συζήτηση μαζί του είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική και σημαντική καθώς όχι μόνο με ενημερώνει για τα ζητήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μου αλλά και για το σημαντικό έργο της Εκκλησίας προς τον καθένα μας ξεχωριστά”, γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Μεϊμαράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων