10/11/2018 10/11/2018 ΤΟ Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου των Παρισίων, η Χειροτονία σε Επίσκοπο Μελιτηνής του στενού συνεργάτη του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ π. Μαξίμου Παφίλη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί πλάι στον Μητροπολίτη Γαλλίας ως βοηθός Επίσκοπoς της Μητροπόλεως Γαλλίας. Στην προσωπική Πεντηκοστή του Θεοφ. Μελιτηνής προέστη ο Σεβ....
10 Νοεμβρίου, 2018 - 15:26

Η χειροτονία του Επισκόπου Μελιτηνής κ.Μαξίμου στο Παρίσι

Διαδώστε:
Η χειροτονία του Επισκόπου Μελιτηνής κ.Μαξίμου στο Παρίσι

ΤΟ Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου των Παρισίων, η Χειροτονία σε Επίσκοπο Μελιτηνής του στενού συνεργάτη του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ π. Μαξίμου Παφίλη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί πλάι στον Μητροπολίτη Γαλλίας ως βοηθός Επίσκοπoς της Μητροπόλεως Γαλλίας. Στην προσωπική Πεντηκοστή του Θεοφ. Μελιτηνής προέστη ο Σεβ. κ. Εμμανουήλ, συλλειτουργούντων και άλλων Αρχιερέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων