26/12/2018 26/12/2018 Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, κατά το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018.     Ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, κ. Αθηναγόρας, δέχθηκε στην έδρα της Μητροπόλεως παιδιά των κατηχητικών των ενοριών, των συλλόγων και γενικά των Ορθοδόξων που διαμένουν στις Βρυξέλλες, τα οποία έσπευσαν να αναγγείλουν το χαρμόσυνο...
26 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:28

Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου

Διαδώστε:
Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου

Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, κατά το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, κ. Αθηναγόρας, δέχθηκε στην έδρα της Μητροπόλεως παιδιά των κατηχητικών των ενοριών, των συλλόγων και γενικά των Ορθοδόξων που διαμένουν στις Βρυξέλλες, τα οποία έσπευσαν να αναγγείλουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στον Ποιμενάρχη τους, τραγουδώντας τα κάλαντα και μεταφέροντας ευχές για τις επικείμενες εορτές.

 

 

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας ευχήθηκε προς τα παιδιά καλή πρόοδο και προς τους γονείς τους κάθε ευλογία, ενώ τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κρατούν τις παραδόσεις και τις αξίες της Πίστεως μας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων