03/06/2023 03/06/2023 Με την άδεια της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, η Κοινότητα των Ορθοδόξων Αιθιόπων στη Σεούλ οργάνωσε εκδήλωση για τα παιδιά και τους γονείς τους στον χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 με τη συμμετοχή περίπου εκατό μελών. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς...
03 Ιουνίου, 2023 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 17:28

Εκδήλωση Ορθοδόξων Αιθιόπων στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας

Διαδώστε:
Εκδήλωση Ορθοδόξων Αιθιόπων στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας

Με την άδεια της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, η Κοινότητα των Ορθοδόξων Αιθιόπων στη Σεούλ οργάνωσε εκδήλωση για τα παιδιά και τους γονείς τους στον χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 με τη συμμετοχή περίπου εκατό μελών.

Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας για την παραχώρηση της σχετικής άδειας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων