02/08/2022 03/08/2022 Με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας για φέτος το καλοκαίρι στο Τσαντσιόν της Νοτίου Κορέας. Τα παιδιά απόλαυσαν χαρούμενες και δημιουργικές διακοπές, μαθαίνοντας Αγγλικά και παράλληλα ζώντας την Χριστιανική ζωή στην καθημερινή πράξη. Είναι χαρακτηριστικό αυτό πού ένα παιδί εξέφρασε αυθόρμητα την παραμονή το βράδυ πριν από...
02 Αυγούστου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 3:15

Λήξη κατασκήνωσης στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας

Διαδώστε:
Λήξη κατασκήνωσης στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας

Με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορέας για φέτος το καλοκαίρι στο Τσαντσιόν της Νοτίου Κορέας.

Τα παιδιά απόλαυσαν χαρούμενες και δημιουργικές διακοπές, μαθαίνοντας Αγγλικά και παράλληλα ζώντας την Χριστιανική ζωή στην καθημερινή πράξη. Είναι χαρακτηριστικό αυτό πού ένα παιδί εξέφρασε αυθόρμητα την παραμονή το βράδυ πριν από την αναχώρηση: «Στην κατασκήνωση έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον Χριστό»!

«Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στα ικανά στελέχη και στις εθελόντριες κυρίες που εργάστηκαν με ζήλο για την πραγματοποίηση του ιερού αυτού έργου. Είθε ο Κύριος να τους ανταποδώσει “εκατονταπλασίονα” τους κόπους της αγάπης τους. Καλή αντάμωση όλοι στην κατασκήνωση τον χειμώνα!», αναφέρει χαρακτηριστικά και, μεταξύ άλλων, η Ιερά Μητρόπολη Κορέας σε σχετική ανάρτηση της στον επίσημο ιστότοπο της.

 

:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων