05/10/2023 05/10/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δυτικής Ευρώπης κ. Ιουστίνος του Πατριαρχείου Σερβίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023. Ο Θεοφιλέστατος μετά της συνοδείας του επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο με σκοπό την παρουσίαση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου κ. Bojan Radičević, νέου Ιερατικώς Προϊσταμένου της Ενορίας του Αγίου Σάββα στις Βρυξέλλες (Πατριαρχείο Σερβίας)....
05 Οκτωβρίου, 2023 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 16:08

Ο Επίσκοπος Δυτικής Ευρώπης Ιουστίνος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Δυτικής Ευρώπης Ιουστίνος στον Μητροπολίτη Βελγίου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δυτικής Ευρώπης κ. Ιουστίνος του Πατριαρχείου Σερβίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Ο Θεοφιλέστατος μετά της συνοδείας του επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο με σκοπό την παρουσίαση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου κ. Bojan Radičević, νέου Ιερατικώς Προϊσταμένου της Ενορίας του Αγίου Σάββα στις Βρυξέλλες (Πατριαρχείο Σερβίας).

Μετά την επίσκεψη αυτή, ο Θεοφιλέστατος με την συνοδεία του παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους του Θεολογικού Ινστιτούτου «Απόστολος Παύλος» στην αίθουσα ομιλιών του «Ορθοδόξου Κέντρου Ambiorix» στις Βρυξέλλες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων