09/09/2021 09/09/2021 Την ημέρα της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν στην Ολλανδία, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή. Κατά το κήρυγμα του Θείου Λόγου, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εορτή του γενεθλίου της Θεοτόκου. Στο τέλος...
09 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:14

Πανηγύρισε η Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν

Την ημέρα της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου στο Άστεν στην Ολλανδία, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Κατά το κήρυγμα του Θείου Λόγου, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εορτή του γενεθλίου της Θεοτόκου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Ηγουμένη Ιωάννα μοναχή και την αδελφότητα της Ιεράς Μονής για την θερμή υποδοχή και παρακάλεσε την Παναγία να προστατεύει την ταπεινή αυτή Μονή, ιδιαιτέρως σήμερα που το έχει ανάγκη. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον εφημέριο της Μονής πρεσβύτερο Σιλουανό καθώς και τους κληρικούς εκ Βελγίου οι οποίοι συνόδεψαν τον Σεβασμιώτατο στη Μονή. Στην συνέχεια, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Ολλανδίας, ακολούθησε εόρτιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκομένους στην αυλή της Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων