01/11/2023 01/11/2023 Σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, ο Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε στον επισκοπικό οίκο και τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων τον Σεβ. Ποιμενάρχη αυτής Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο. Μετά από ευδόκιμη συζήτηση περί των θεμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Κοινοτήτων και της Ομογένειας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε...
01 Νοεμβρίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023 - 13:22

Στον Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, ο Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε στον επισκοπικό οίκο και τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων τον Σεβ. Ποιμενάρχη αυτής Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο.

Μετά από ευδόκιμη συζήτηση περί των θεμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Κοινοτήτων και της Ομογένειας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Γενικό Πρόξενο καρποφόρα και ευκλεή συνεργασία στα ευθυνοφόρα νέα του καθήκοντα μετά της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και του Προκαθημένου αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων