19/09/2018 19/09/2018 Με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Στυλιανό συναντήθηκε τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Μύρων, λίγο πριν από την άφιξή του στη Νέα Ζηλανδία για την ενθρόνισή του. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στο Σίδνεϊ. Τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνα συνόδευαν ο Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου Γερασίμος, ο αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο αρχιμανδρίτης...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2018 - 9:36

Με τον νέο Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας συναντήθηκε ο Αυστραλίας Στυλιανός

Διαδώστε:
Με τον νέο Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας συναντήθηκε ο Αυστραλίας Στυλιανός

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Στυλιανό συναντήθηκε τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Μύρων, λίγο πριν από την άφιξή του στη Νέα Ζηλανδία για την ενθρόνισή του. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στο Σίδνεϊ.

Τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνα συνόδευαν ο Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου Γερασίμος, ο αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Βερνιδάκης Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος ηγούμενος της Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Πρεβέλης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Ο Σεβασμιώτος Αρχιεπίσκοπος αντήλλαξε δώρα με τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη και του ευχήθηκε ό, τι καλύτερο στη νέα του διακονία και στο ιερό του αξίωμα.
Κατά την επίσκεψή του στην Αυστραλία ο Μητροπολίτης Στυλιανός επισκέφτηκε επίσης τον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Αγίου Ανδρέα και εγκαταστάσεις του Ορθοδόξου Κολλεγίου Αγίου Σπυρίδωνος στο Κίνγκσφορντ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων