21/12/2018 21/12/2018 “Αυτή τη στιγμή, το βλέμμα μας δεν στρέφεται στο κοινό μας παρελθόν, μα στο κοινό μας μέλλον: στα παιδιά μας. Είναι σημαντικό να έχουμε στη σκέψη μας ότι τα παιδιά δεν αποτελούν το κοινό μας μέλλον, αλλά είναι για την ακρίβεια το παρόν επί του οποίου οικοδομείται το μέλλον. Η προστασία των παιδιών από κάθε...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 20:49

Οικ. Πατριάρχης: “Τα παιδιά είναι το μέλλον μας”

Διαδώστε:
Οικ. Πατριάρχης: “Τα παιδιά είναι το μέλλον μας”

“Αυτή τη στιγμή, το βλέμμα μας δεν στρέφεται στο κοινό μας παρελθόν, μα στο κοινό μας μέλλον: στα παιδιά μας. Είναι σημαντικό να έχουμε στη σκέψη μας ότι τα παιδιά δεν αποτελούν το κοινό μας μέλλον, αλλά είναι για την ακρίβεια το παρόν επί του οποίου οικοδομείται το μέλλον. Η προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία ήταν, είναι και θα πρέπει να παραμείνει ουσιαστικό μήνυμα του Χριστιανισμού ” είπε ο Οικουμενικός Πατριάχης κ. Βαρθολομαίος στο περιθώριο των καλάντων που του είπαν μικρά παιδιά του δημοτικού σχολείου στο Φανάρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων