15/11/2018 15/11/2018 Το πρωί της Τετάρτςη 15 Νοεμβρίου 2018, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος ευρίσκεται στη Βενετία, επισκέφθηκε την Βασιλική Madona della Salute, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Γεννάδιο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Ευάγγελο Υφαντίδη.     Ο Πατριάρχης έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από ιεροσπουδαστές, στους οποίους υπενθύμισε τις εξαιρετικές σχέσεις...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 22:31

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Della Salute της Βενετίας (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Della Salute της Βενετίας (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτςη 15 Νοεμβρίου 2018, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος ευρίσκεται στη Βενετία, επισκέφθηκε την Βασιλική Madona della Salute, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Γεννάδιο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Ευάγγελο Υφαντίδη.

 

 

Ο Πατριάρχης έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από ιεροσπουδαστές, στους οποίους υπενθύμισε τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον Πάπα Φραγκίσκο και τη σημασία του διαλόγου της Ορθόδοξης με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων