02/11/2018 02/11/2018 Στον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Βαλουκλή, χοροστάτησε η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επί τη μνήμη των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων, κατά την θεία λειτουργία την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου. Στην θεία λειτουργία εκκλησιάστηκε και η Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γεν. Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, τρόφιμοι του ιδρύματος και πιστοί. Μετά την απόλυση, ο  Πατριάρχης...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 8:28

Στο Γηροκομείο Βαλουκλή, ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Γηροκομείο Βαλουκλή, ο Οικ. Πατριάρχης

Στον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Βαλουκλή, χοροστάτησε η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επί τη μνήμη των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων, κατά την θεία λειτουργία την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου.

Στην θεία λειτουργία εκκλησιάστηκε και η Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γεν. Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, τρόφιμοι του ιδρύματος και πιστοί.

Μετά την απόλυση, ο  Πατριάρχης απηύθυνε πατρικούς λόγους προς τους εκκλησιασθέντες, τους αγίασε για την πρώτη του μηνός, και διένειμε δώρα στους τροφίμους του Γηροκομείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων